Persondata- og cookiespolitik

PERSONDATAPOLITIK VED BRUG AF DENNE HJEMMESIDE.

Når du besøger vores hjemmeside (herefter “Websted”) registreres information af generel karakter automatisk. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere webstedets teknologi.

Sikker forbindelse med SSL
Da vi er et ansvarligt firma gør vi naturligvis vores yderste for at beskytte de personlige data, som vi indsamler når du gør brug af vores online formularer og tjenester. Vores websted anvender en sikker forbindelse via HTTPS protokollen med SSL Certifikat for at sikre de personlige data du sender os optimalt.

Webstedets ejeroplysninger:
Østblik VVS ApS.
Bjørnbaksvej 23
2770 Kastrup

Hvilke oplysninger indsamles ved brug af webstedets kontaktformularer og andre online tjenester?
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter udelukkende almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse/firmaadresse og telefonoplysninger, som du selv indtaster via webstedets kontaktformularer og tjenester. Dine personlige data og informationer vil aldrig blive anvendt i markedsføringssammenhæng. eller overgivet til 3. part uden dit udtrykkelige samtykke og behandles fortroligt.

Lagring og beskyttelse af personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er tilladt i henhold til lovgivningen, eller så længe dette er nødvendigt for opfyldelse af de formål, hvortil dine personoplysninger (og alle andre indsamlet data) er indsamlet og registreret.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere og webservere med begrænset adgang, som er placeret i Danmark. Vores tekniske partner (Tredjemand), har dog adgang til informationer i nødvendigt omfang for at kunne yde support af vores websted og tjenester.

Vi kan som firma ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

VORES COOKIESPOLITIK

 

Sådan blokerer og sletter du dine cookies:
De fleste browsere er sat op til at acceptere cookies. Du kan dog vælge, at ændre dine browser indstillinger således, at din browser afviser tredjemands cookies eller giver besked, når en tredjemands cookie bliver sendt.
Slet cookies i Microsoft Internet Explorer
Slet cookies i Mozilla Firefox
Slet cookies i Google Chrome
Slet cookies i Opera
Slet cookies i Safari 
Vejledning i at slette flash cookies (gælder for alle browsere)

Sociale Medier, 3. parts software/apps.
På vores websted er der indlejret dele-knapper og indhold fra sociale medier som f.eks. facebook og twitter. Herudover anvender vi skrifttyper fra Google Webfonts biblioteket. Disse websteder og tjenester kan efterlade såkaldte tredjepartscookies på servere udenfor EU, som vi ikke kontrollerer. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester i USA kan efterlade cookies i din browser. Følg nedenstående links for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies og data:

Erhvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til firmaets dataansvarlige:

Tommy Dam Kieffer
Email: tdk@oestblik-vvs.dk

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, ved at tage kontakt til Datatilsynet.

Vores forbehold
Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer eller tjenester fra vores website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt.
Indenfor rammerne af den gældende danske- og EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.


— Opdateret: Maj 2018 —